top of page

Ons verhaal

Van wijnbar tot restaurant, Bellavino, ons huiselijk restaurant waar genieten en gezelligheid altijd centraal staan.

In 2015 zijn we gestart als wijnbar met kleine gerechtjes. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig restaurant dat bekend staat om lekkere culinaire gerechten en een uitgebreid wijnaanbod. 

Onze sterkste troef is dat we als gezin samenwerken. Wij zijn als familie gepassioneerd door lekker eten en drinken. En die passie delen we graag met jou! 

Onze gerechten zijn seizoensgebonden en worden bereid met verse en eerlijke producten. De chef-kok, dochter Beau, houdt van experimenteren in de keuken om zo de lekkerste gerechtjes op tafel te brengen.

 

De wijnen op onze kaart zijn zorgvuldig geselecteerd en passen perfect bij de gerechten, Peter geeft je hier graag advies over.

Ons restaurant in Rekem is een plek waar je kunt genieten van een gezellige tijd met vrienden, familie, geliefden, … In onze huiselijke woonkamer voel je je zo thuis!

Wie zijn wij?

Dit is ons gezin, de gezichten van Bellavino:

  • Mariette, ook wel gekend als 'Jetje', is de gastvrouw. Ongetwijfeld heb je al kennis gemaakt met Mariette als je al een keertje bij ons bent komen eten. Ze staat als eigenaresse altijd met een lach en vol enthousiasme in de zaal. Klaar om iedereen een geweldige tijd te laten beleven.

  • Peter staat tussen de twee vrouwen zijn mannetje wel. Hij is onze wijnspecialist en geeft je graag het beste advies. Vraag hem dus zeker welke wijn er het beste bij je gerecht past, hij geeft je graag wat uitleg.

  • Beau is onze dochter en is sinds 2018 de chef-kok van Bellavino. Haar passie voor lekker eten brengt ze over naar ieder bord. Ze experimenteert graag en geeft haar eigen vernieuwende twist aan bestaande gerechtjes.

Samen zijn wij het team van Bellavino..

Bellavino - website.png
Bellavino - website 1.png

Ons restaurant

Een plek om te genieten van elke gelegenheid. Een heerlijk diner, een zalig lunchmoment (op zondag), gezellig met z'n twee of met vrienden, het kan allemaal.

Sinds kort hebben wij onze zaak uitgebreid met een ruime overdekte en verwarmde veranda. Hierdoor heb je een mooi zicht op onze grote en groene tuin. Het geeft sfeer en gezelligheid, zowel in de zomer als winter.

In de zomer is onze champagnebar geopend. Hier geniet je van een verfrissend aperitief of een ontspannen afzakkertje na het eten.

Onze sfeer is warm en huiselijk. Ons restaurant is een huiselijke woonkamer, waar iedereen welkom is.

Onze keuken

Eerlijke, verse producten: de basis van onze mediterraanse keuken.

Onze gerechten zijn geïnspireerd op de mediterraanse keuken. Het menu is seizoensgebonden. Dit betekent dat we altijd lekkere en verse producten van het moment gebruiken.

We werken niet met een menukaart, maar met een krijtbord. Op ons krijtbord kan je de seizoensgerechten vinden en je iedere keer laten verrassen door onze veranderende suggesties.

Bellavino - website 12.png
Bellavino - website 4.png
Bellavino - website 11.png
bottom of page